Onsdags Ret

  D. 1. april 2017

  Voksen : Onsdagsmad holder pause
  Børn : Onsdagsmad holder pause

  Pris:
  Voksne: 60,-
  Børn 3-12: 30,-
  Børn 0-3: Gratis


  Bestilles inden tirsdag kl. 18:00

  COVID-19 (POSITIV) OPDATERING

  COVID-19 (POSITIV) OPDATERING

  Så har myndighederne hævet forbuddet mod forsamlinger til 50 personer i det offentlige rum, og vi har mulighed for at genåbne for aktivitet i vores haller fra mandag den 8. juni 2020.

  Det er ikke længere påbudt at sports-faciliteter, herunder haller skal holde lukket. Det betyder at vores haller i Gelsted og i Ejby er i fuld gang med at åbne op for aktivitet igen.

  Alting er dog ikke som det plejer at være. Der er stadig strenge krav til både faciliteter, men også til foreninger. Der er en lang række krav fra både sundhedsyndighederne, kulturministeriet samt jeres forbund, som skal overholdes såfremt man vil dyrke idræt igen.

  Vi vælger dog at se positivt på at vi må åbne, og så snart at jeres forening er klar til at overholde disse krav så skal I bare kontakte os så skal vi nok prøve at finde en løsning.

  For mere info kan I besøge https://kum.dk/fileadmin/KUM/Documents/COVID-19_DOX/Retningslinjer_for_genaabning_/Udendoers_-_Retningslinjer_for_genaabning_af_idraets-_og_foreningsliv_7._juni.pdf

  Vi glæder os til at se jer.

  Med venlig hilsen

  Anders Bærholm, Ejby-Hallerne