GENÅBNING AF EJBY-HALLERNE

GENÅBNING AF EJBY-HALLERNE

Kære brugere og foreninger,

Så er vi efter næsten 3 måneders nedlukning klar til at åbne op for aktivitet igen. Tingene er naturligvis ikke de samme som før COVID-19, men vi har i samråd med vores foreninger sørget for at vi igen kan byde brugere og foreninger velkommen i både Gelsted og Ejby. Der har været en super god dialog med foreningerne, og de har alle været yderst opmærkesomme på de skærpede krav fra både sundhedsmyndighederne samt deres egne hovedorganisationer.

Derfor er det med stor glæde at vi kan byde brugere og foreninger indenfor i vores haller. Vi har indkøbt en række nye produkter og værnemidler, der gør at du som bruger trygt og sikkert kan bruge vores haller. Alle brugte lokaler/rum bliver dagligt rengjort og desinficeret, og vores produkter hjælper os med at have trygge og sikrer rammer.

Håndsprit
Håndsprit (gel)
Manuel desinfektion til alle overflader
Desinfektionsmiddel til elektrostatisk system
Desinfektion af lokaler og overflader

Udover vores værnemidler er der opsat afspærrings-tape så man ikke færdes unødvendige steder og blander sig med for mange. Omklædningsrum er lukkede, da vores foreninger ikke ønsker at opfordre brugere medlemmer til at komme omklædt og bade hjemme. Der er begrænset adgang til toiletter. I Gelsted er det muligt at benytte toiletterne ved hovedindgangen. I Ejby er der toiletter i herreomklædning 1 og dameomklædning 1 (de nye omklædningsrum ved midten hallen). Der er ikke adgang til café i hverken Gelsted eller Ejby. Alt personale (minus Anders) er hjemsendt med lønkompensation.

Der er mange restriktioner, og hverdagen er ikke den samme i hallerne som før COVID-19, men vi kan garantere at du trygt kan færdes i hallerne om du skal til håndbold, gymnastik, badminton, bordtennis eller i motionscenter.

Vi har ventet længe på at tilbyde idræt igen, og vi glæder os til at se jer i vores haller.

Med venlig hilsen

Ejby-Hallerne

Facebook