Opdatering omkring COVID-19

Opdatering omkring COVID-19

Kære bruger af hallerne i Ejby og Gelsted.

Efter et godt og konstruktivt møde med alle foreninger/brugere af Ejby-Hallerne har vi tilpasset retningslinjerne i forhold til COVID-19.

De vigtigste ændringer er at såfremt de enkelte foreningers bestyrelser vil gøre brug af omklædningsrum er dette muligt, det samme gør sig gældende for ophold i café-områderne. Begge dele er kun en mulighed hvis din forening vedtager dette, og vil altid være på eget ansvar. Personalet i Ejby-Hallerne fortsætter med at efterleve sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så alle brugere trygt kan komme i hallerne.

Nedenfor kan I se hvilke retningslinjer der er gældende fra i dag den 1. september 2020.

I denne tid er det ekstremt vigtigt at vi passer på hinanden, hvilket vi ser som et fælles ansvar. I Ejby-Hallerne efterlever vi sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vi tager alle de forholdsregler vi kan, men vi beder også vores brugere om at udvise hensyn og tage ansvar, så alle trygt kan færdes i vores haller.

Afspritning

Sprit dine hænder ved ankomst og når du forlader området – Der er håndsprit ved indgangen, i træningslokaler, i haller og i caféområdet.

Omklædning

Tirsdag den 1. september åbner vi for omklædningsrum i både Ejby og Gelsted. Der vil være restriktioner på antal i omklædningsrum og baderum. Se skilte på dørene.

Det er den enkelte forening, der tager beslutningen om deres medlemmer kan benytte omklædningsrum. BRUG AF OMKLÆDNINGSRUM ER PÅ EGET ANSVAR.

Ejby-Hallerne opfordrer til at alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne samt foreningens eget forbund overholdes.

Caféen

Caféerne i Ejby og i Gelsted er åbne, og indrettet efter COVID-19 retningslinjer. 28 pladser i Ejby og 20 pladser i Gelsted. Der må ikke rykkes på stole, og der kan ikke opholde sig flere personer i lokalet, end anvist på skilte. Ejby-Hallerne opfordrer brugere til at overholde de til enhver tid gældende retningslinjer.

Det er den enkelte foreninger, der tager beslutningen om deres medlemmer kan benytte caféerne efter træning. OPHOLD I CAFÉERNE ER PÅ EGET ANSVAR.

Generelt

Vi befinder os stadig i en situation, hvor det er vigtigt, at alle udviser ekstra hensyn til hinanden. Afstand og god hygiejne er ekstremt vigtigt, når vi er mange samlet på et sted. Derfor beder vi jer om:

  • Begræns den fysiske kontakt til andre brugere og personalet
  • Mød op til træning iført rent træningstøj
  • Medbring egen drikkedunk
  • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg og sløj
  • Hvis du er i risikogruppen for COVID-19, så anbefaler vi, at du rådfører dig med din egen læge forud for træning eller deltagelse på hold.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål. Så kontakt personalet i centret eller ring til os på 2172 7007. Eller besøg www.coronasmitte.dk eller www.sst.dk for de generelle retningslinjer.

Facebook