Adgang til Gelsted-Hallen

Adgang til Gelsted-Hallen

Dette indlæg er desværre et af de mere trælse som jeg skal skrive…

Vi oplever desværre at flere og flere unge mennesker, mener at man “bare” kan gå ind i Gelsted-Hallen og bruge den til leg og ophold når der ikke er foreningsaktivitet… Det er rigtig træls at vi gang på gang kan se at der har været “ubudne gæster” i Gelsted-Hallen enter efter endt aktivitet eller hvis man alligevel lige er i motionscenter. så kan man da lige gå i hallen og lege. Det må man altså IKKE.

I bruger foreningernes rekvisitter uden at have fået lov, I tager løbehjul med ind i hallen, I render rundt med beskidte sko i hallen. Vi kan også se jeres færden i både cafeteria og i omklædningsrum, og vi registrerer svind i vores køleskabe. Det er altså overhovedet ikke ok.

Det er rigtig dejligt at I vil dyrke idræt i Gelsted-Hallen, men I skal melde jer ind i en forening og dyrke idræt der, for det er ikke tilladt at bruge hallen som man har lyst til. Foreningerne har ikke givet jer lov til at bruge deres redskaber og I må slet ikke bruge hallen på denne måde.

Der er nogen der bruger deres armbånd fra EIK Motion til at komme ind i hallen, og ikke nok med det så lukker i andre ind i både motionscenter og i hallen. Dette skal stoppes omgående, og hvis vi eller EIK Motion opdager dette bliver armbåndet konfiskeret, og I bliver smidt ud af EIK Motion.

Jeg opfordrer til at dette stopper nu inden vi bliver nødt til at tage mere drastiske metoder i brug så hallen og motionscentret kun bliver brugt til foreninger og medlemmer.

Facebook