COVID-19 OPDATERING

COVID-19 OPDATERING

Kære brugere,

Vi er så glade for at vi igen kan åbne op for indendørs idræt, og vi har allerede set mange glade børn, der endelig fik lov at dyrke deres sport igen. Nu har de voksne også fået lov til at dyrke idræt indendørs, og det er vi også super glade for.

De enkelte hovedforbund har opstillet en række strenge retningslinjer for afvikling af indendørs idræt, og dem overholder vores foreninger til punkt og prikke, så alle kan komme trygt og sikkert i vores haller.

Det aktuelle forsamlingsloft på 25 personer, krav om Coronapas for brugere over 18 år og de skrappe retningslinjer fra de enkelte hovedforbund, giver desværre stadig udfordringer for vores cafédrift.

Derfor har vi i samråd med vores foreninger valgt at holde vores caféområder i både Gelsted og Ejby helt lukket. Der opfordres til at man ikke er sammen mere end til den aftalte træning, og derfor ser vi ingen grund til at åbne vores caféer før efter sommerferien.

Caféen vil foreløbigt være lukket i perioden:

6. maj til 11. august 2021 (begge dage inklusiv)

Vi er naturligvis kede af, at vi ikke kan tilbyde en lille forfriskning før, under og efter træning, men det giver desværre ingen mening. Vi må væbne os med tålmodighed, og håbe at verden ser anderledes ud efter sommerferien.

På vegne af Ejby-Hallernes bestyrelse og personalet

Anders Bærholm

Facebook