Genåbning af organiseret idræt for børn & unge

Genåbning af organiseret idræt for børn & unge

Endelig kom dagen, hvor vi igen må åbne vores fantastiske haller for børn & unge. Vi glæder os helt vildt til igen at se glade trænere, børn og unge i vores haller.

Vi slår dørene op for organiseret idræt for børn og unge:

Onsdag den 21. april 2021

Vi glæder os helt vildt til at modtage vores foreninger igen, og de har alle meldt ud, at de arbejde på højtryk for at få stablet noget indendørs træning på benene.

Jeg indsætter lige et citat som partierne har formuleret i nat:

”Partierne er på baggrund af oplæg fra myndighederne enige om, at åbningen for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år skal omfatte alle idrætsgrene med et forsamlingsloft på 25 personer. Forsamlingsloftet på 25 for idræt for børn og unge omfatter også idrætsaktiviteter, hvor personer over 18 år deltager, hvis disses tilstedeværelse er nødvendig for en forsvarlige afholdelse af aktiviteterne.”

Så håber vi bare at genåbningsplanens tidsfrister holder så vi allerede den 6. maj kan sige velkommen til de voksne også.

I kan trygt og sikkert sende jeres børn & unge i vores haller. Vi overholder alle retningslinjer, og der er ekstra COVID-19 rengøring hver dag.

Vi glæder os RIGTIG MEGET til at se jer igen.

Anders Bærholm, Ejby-Hallerne

Facebook