Northern Light i Gelsted

Northern Light i Gelsted

Vi er så glade og stolte over at kunne præsentere vores nye Northern Light fra NORDICCO i Gelsted-Hallen. I første omgang var de store ventilatorer tænkt udelukkende som et energibesparende tiltag i vores haller, men da vi fik muligheden for at tilkøbe UVC lyset der slår 87,9% af vira herunder også SARS-CoV-2 (den virus der forårsager COVID-19) slog vi til med det samme.

Det betyder at vores haller bliver endnu sikrere for vores brugere, og vi er de første haller på Fyn, der har investeret i dette system. Det er allerede taget i brug i Gelsted. (Se nedenstående link)

“Det patenterede Northern Light™ system kombinerer NORDICCO HVLS ventilatorens evne til at flytte enorme mængder luft med UVC lysets egenskab til at desinficere.
Systemerne har på elegant vis integreret desinficerende UVC lamper på oversiden af vingerne. UVC lyset bestråler således på sikker måde luften, når den passerer hen over vingerne, og desinficeret og smittefri luft bliver sendt ned i opholdszonen.”

Vi ser et stort potentiale med Northern Light i vores haller, ikke nok med vi gerne skulle energioptimere, og hjælpe lidt på den grønne omstilling, så beskytter vi også vores brugere endnu bedre end før. Vi håber, at vores brugere vil nyde det forbedrede indeklima i vores haller.

På vegne af Ejby-Hallerne

Anders Bærholm

Facebook